In dit blogartikel ga ik je mijn ervaring vertellen over het “Become Financially Free” membership van Rowena Rousseau. Wat het precies is en hoe het jou kan helpen om financieel onafhankelijk te worden.

Wat is het Become Financially Free membership? Het Become Financially Free membership is een online cursus die is ontwikkeld door Rowena Rousseau. Rowena is al jaren een succesvolle onderneemster en marketing expert.

Al enige tijd volgde ik Rowena op social media. Het opbouwen van passief inkomen naast mijn huidige inkomen sprak mij wel aan en daarom heb ik begin van dit jaar de stap genomen en ben ik lid geworden. Het membership is bedoeld voor vrouwen die hun financiële situatie willen verbeteren, hun inkomsten willen verhogen en uiteindelijk financieel onafhankelijk willen zijn. Hoe goed klinkt dat! Het biedt hiervoor een duidelijk stappenplan en begeleiding om jou te helpen je doelen te bereiken.

review Rowena Rousseau

Wat biedt het membership?

Het membership biedt een schat aan waardevolle informatie en hulpmiddelen om je financiële situatie te veranderen en passieve inkomsten op te bouwen naast je huidige salaris. Onder andere de volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod:

  • Online bedrijf starten en groeien: in verschillende fases leer je hoe je per maand in omzet kunt groeien
  • Passief inkomen genereren: leer verdienmodellen te implementeren zodat je per maand kunt verdienen aan passief inkomen naast je baan.
  • Marketingstrategieën: leren hoe je kunt scoren op social media, hoger komt in Google en hoe je email- en advertentiecampagnes en affiliate samenwerkingen toepast.
  • Webshop starten: complete how-to trainingen voor het starten én laten groeien van jouw webshop
  • Onbeperkt vragen stellen: in het membership zijn er naast videotraining, sheets en e-books ook maandelijks masterclasses waarin je al jouw vragen kunt stellen.
  • Planning & Systemen creëren: leer stap-voor-stap werken met een goede planning en systemen

Kortom, alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met het opbouwen van jouw passieve inkomen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe kan het Become Financially Free membership jou helpen?

Het membership van Rowena Rousseau biedt een zéér uitgebreid stap-voor-stap uitleg hoe je bijvoorbeeld digitale producten of kennisproducten kunt verkopen op Etsy. Maar ook hoe je deze producten kunt maken in bijvoorbeeld Canva. (mijn favoriete programma 😃) Houd jij je liever bezig met bloggen of misschien met affiliate marketing? Ook dat wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd d.m.v. video’s en e-books.

Maar wat kost dat dan allemaal?

Nou, dat is het mooie. Dat valt dus heel erg mee! Er zijn 3 soorten abonnementen:

  • Basis Memberschip voor 14,95 per maand
  • Premium Memberschip voor 39,99 per maand
  • Gold Membership voor 54,99 per maand

Je sluit het abonnement sowieso af voor 6 maanden en daarna is het maandelijks opzegbaar. Maar geloof mij, je wilt er écht niet meer uit. Vanaf de eerste video ben je zo enthousiast dat je alleen nog maar meer wilt zien en ontdekken. Dat garandeer ik!

Klinkt dit alles als muziek in jouw oren?

Ben je inmiddels al net zo enthousiast geworden als ik? Wacht dan geen seconde langer en meld je meteen aan! Oh, en wacht……. als je deze unieke kortingscode invult, krijg je ook nog eens 20% korting op de eerste maand! De code is XA8HUIW

Dus? Ben je er klaar voor om te starten met het verdienen van extra geld? Meld je dan nu meteen aan!

Twijfel je toch nog? Probeer dan gewoon eerst even de Ultimate Affiliate Marketing Guide. Je vindt hem hier!

Ik wens je heel veel succes en plezier in dit geweldige membership. Zet ‘m op!!

Liefs Annemarie