Ken jij Moneybird al ?

Moneybird is een super handig en makkelijk te gebruiken boekhoudprogramma. Het is overzichtelijk en zorgt ervoor dat jij altijd een up-to-date overzicht hebt van je cijfers. Het programma werkt ook met een app op je telefoon, waarin je bonnetjes direct upload door er een foto van te maken. Heel handig als je vaak bonnetjes kwijt bent.

Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met jouw zakelijke bankrekening, zodat Moneybird dagelijks alle betalingen download en je altijd kunt zien welke betalingen er gedaan zijn en welke klanten er betaald hebben.

Je facturen kun je eenvoudig maken in Moneybird. Je verstuurt ze direct vanuit het programma naar de klant en Moneybird houdt bij wanneer er betaald is en stuurt, indien gewenst, een herinnering.

Ook offertes maak je in Moneybird. Je verstuurt ze vervolgens direct naar de klant en deze kan de offerte zelfs online ondertekenen. Hoe handig is dat!

Maar dat was nog niet alles….

BTW aangifte? Die kun je voortaan super eenvoudig versturen via de elektronische koppeling met de Belastingdienst. Je hoeft hem dan alleen nog even te betalen… 😉 

Dit zijn slechts een paar handige functies die het programma kent. Wil je weten wat er nog meer mogelijk is in Moneybird, kijk dan even op de site en ontdek de vele mogelijkheden www.moneybird.nl   

Wil jij Moneybird graag 120 dagen (!) gratis uitproberen ?

Dat kan! Met mijn speciale code kan ik jou geen 60, maar zelfs 120 dagen gratis Moneybird aanbieden. Op die manier kun je op je gemak uitproberen of Moneybird iets voor je is.
Na afloop van de proefperiode, kun je Moneybird omzetten naar een betaald account.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de toegangscode direct in je mailbox.

En heb je vragen? Neem gerust contact met me op! Als Moneybird Adviseur maak ik je graag wegwijs in het programma en richten we alles samen goed in. Veel succes !